Praktijk

Ik geef rijles in een Opel Mokka X . De Mokka is voorzien van stuurbekrachtiging, airco, airbags en ABS. Er wordt in de auto niet gerookt. Ik ben gevestigd in Spijkenisse (Maaswijk) en geef  les In Spijkenisse,  Rotterdam,  Voorne Putten en in Albrandswaard.  Om ervaring op te doen met drukte in het verkeer zal er ook worden gereden in de omgeving van Rotterdam.

In de opleiding wordt gewerkt met een opbouwend stappen systeem. De vorderingen worden bijgehouden op een leskaart. Zo ben je zelf altijd goed op de hoogte van je vorderingen.

Eerst is het belangrijk dat je het voertuig goed beheerst. Dan wordt er aandacht gegeven aan het kijkgedrag. Ook de bijzondere verrichtingen worden geoefend. Tijdens het rijden bouw je continu verkeersinzicht op.

Je kunt kiezen voor lessen van één of twee uur.

Bij ons kan je ook meerdere keren per week rijden. Eventueel ook dagelijks, zodat je een spoedopleiding hebt, die aan jouw wensen is aangepast.

Zoek je een goede rijschool in Spijkenisse, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Voorne Putten, Albrandswaard of Nieuw Beijerland?

Bel dan 0610 363 999 of gebruik
het contact- en aanmeldformulier.

Scroll naar top